Wat kunnen we voor u doen?

Met meer dan 10 jaar ervaring is Mantjes Tuinen gespecialiseerd in het renoveren of aanleggen van tuinen. Met al onze kennis weten wij alles van welke materialen kwalitatief goed zijn en welke minder goed zijn. We helpen en adviseren u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze voor het materiaal.

Tegels & Betonsteen

Voor het aanleggen van betontegels bent u bij ons aan het goede adres. Met veel ervaring in het plaatsen van betontegels kunnen wij een perfect strak terras voor u realiseren.

Keramiek & Natuursteen

Met meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van keramische tegels weten wij als geen ander hoe deze tegels geplaatst moeten worden. De voorbereiding van het plaatsen van keramische tegels is van zeer groot belang. Neem contact met ons op voor het juiste advies op maat.

Renovatie

Heeft u een nieuw huis gekocht of wilt u uw bestaande tuin een nieuwe look geven? Wij helpen u graag om uw ideeën te realiseren. Neem contact met ons op zodat we samen uw ideeën kunnen bespreken.

Tuinonderhoud

Uw tuin is onze zorg. Wij bieden ook een dienst aan om uw tuin te onderhouden. Denk aan het winterklaar maken van uw tuin, beplanting, snoeiwerk, het schoonmaken van tegels en het onderhoud van uw terras en plantenbakken.